seriale tv All The Love In The World: What I Want For My Life In 2011?

Wednesday, December 29, 2010

What I Want For My Life In 2011?

Terlalu banyak benda gua mau buat tuk diri sendiri tahun 2011 nih.. I know if I dream too much I wont get any.. So, gue pun bermimpi la ala kadar.. huhu.. Aihhh.. Gelakkan diri sendiri.. Apapun.. I still come out with some list.. which I will obey by all the strength in ME..

1. No More Unable-To-Pay Debit in My Credit Card: Yaa (Ala Ms Ayon..) I will manage my financial carefully. I will try to ensure that I have lots of savings instead. Tp lepas kira2 all the debts.. cam mustahil jak.. tawakkal jak la.. aihhh..

2. Kurang Lemak Tambah Stamina: Ni azam dari tahun 2009 sampai tahun nih yg masih belum tercapai dek kerakusan nafsu makan gue. But to be fair.. I did gained a better stamina since last year.. so BRAVO! and it's not impossible to be all fit.

3. Becoming More Generous: Gue mau try buang sket2 sifat lokek dlm diri gue nih.. kalo bley dr lokek jd pemurah. Kalo ada yg mo try test gue.. Silakan.. Tp gue x janjikan apa2.. Eeeheheheahahaha..

4. Berkerja Lebih Rajin Dari Tahun Nih: Tahun nih gue mmg da kira rajin.. x kisah balik lewat malam.. kerja sampai x kira waktu.. time lunch pun kadang2 kerja juga (kalo x pegi gym n da kuar makan awal la).. So, kalo bley.. mesti bley.. mo kerja tuh biar masuk 7.30 pagi balik 5.30 ptg. Xkan balik kecuali keja da abis.. lunch on time.. sharp after 1.00pm (exceptional day: monday,tuesday&thursday.. ehehehahaha)..

5. Try To Work For Extra Cash: Memandangkan gue ada masalah financial yang x teruk pun (ececehhh..) So gue mo cari duit sampingan.. (jaga2 la sepa2 yang tercicir duit tuh.. huhuhahaha) Will make this work!!

6. To Be Continued.. Mok Tidor.. Tammat.. Aihhh..

4 comments:

Yutaka Mushimura said...

hahha..finally..aq terjah belog ko secara exlusive..

kui3x...:)

UniCorn_|aDy said...

hehehehhehhee....
wish u can accomplish all ur wishes for next coming yer....
yeshhhh... 1 day left..
doa banyak2...
hehehehehhahhaaa....
mok tdo~
-tamat-
aihhh...
hehehhehehhe
^_^

Desk Of Karlo Santeekee said...

Yutaka - ko terjah pakai ipad ke? Perghhh~

Cik Emma - Kantoi tdo kt ofis tok.. hehe

Yutaka Mushimura said...

cet...xde nyer ipad...gune handphone cikai aku jaa...

kui3x.

Pages